Reikenissen 

Reiki doet wat goed voor je is


Naast de normale liggende of stoelbehandelingen kan reiki ook op afstand gegeven worden!

Juist in deze tijden waarin we gevraagd worden zo veel mogelijk thuis te blijven en sociale contacten te beperken, hebben we behoefte aan steun en contact. Er zijn veel mooie initiatieven in o.a. de reiki-wereld waarbij we gezamelijk, vanuit huis of lekker in het zonnetje in de tuin, reiki sturen naar mensen die het moeilijk hebben of soms zelfs naar het helen van de wereld in zijn geheel.

Als reiki-behandelaar in het Usui Shiki Ryoho systeem ben ik echter gebonden aan de regel dat ik geen reiki mag geven aan mensen die geen toestemming daarvoor hebben gegeven.

Voelt u dus de behoefte aan wat extra ondersteuning? Bel, app of mail me. Samen staan we sterk en Reiki draagt ons altijd.

______________________________________________________________________________________________

Reikenissen is onderdeel van Samen Duurzaam Gezond Laarbeek en omgeving:

een samenwerkingsverband van complementaire hulpverleners die als doel hebben om zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met wat complementaire zorg kan doen, zowel preventief als curatief (= als behandeling wanneer je al klachten hebt). En mensen wegwijs maken in wat er allemaal mogelijk is. Deels door informatie te geven, deels door te laten ervaren.

We willen daarvoor o.a. een zorg- en welzijnsmarkt opzetten en (zodra dit mogelijk is) starten met  een pilot waarbij mensen tegen een sterk gereduceerd tarief meerdere soorten behandelingen en trainingen kunnen krijgen gedurende een aantal weken.

Interesse? Meer info volgt. Of neem contact op.

Ook overige  zorg- en/of wellness-aanbieders uit Laarbeek en omgeving zijn van harte welkom om zich aan te sluiten.

___________________________________________________________________________________________________________

Reiki-cursus (I of II)

Er is op dit moment nog geen cursus gepland, maar als je interesse hebt, neem dan even contact op. Ik geef meestal inidvidueel les, dus er is vanalles mogelijk qua planning. Ook kleine groepen zijn mogelijk, zodra alles weer "normaal" is geworden.

Nicole van Klei, 0643687431 of reiki@johni.nl