Reikenissen 

Reiki doet wat goed voor je is

Welkom op de site van Reikenissen

Reikenissen zijn gebeurtenissen door of via Reiki.

Ik ben Nicole van Klei en in de afgelopen 10 jaar zijn er heel veel Reikenissen geweest en ik verwacht dat de rest van mijn leven dit zal blijven.
Een daarvan was de tot stand koming van de naam van mijn praktijk. Ik was al lang op zoek naar een (voor mij en mijn omgeving) mooie naam en tijdens een reiki-inspiratie-en-verdiepingsdag versprak iemand zich toen er gebeurtenissen waarbij Reiki een rol speelde werden gedeeld. Zij zei “reikenissen” in plaats van “gebeurtenissen” en ik had mijn naam gevonden! Ik weet helaas je naam niet, maar mocht je dit lezen: Bedankt!

De praktijk Reikenissen is in eerste plaats opgericht voor het geven van reiki-behandelingen en -cursussen.
Daarnaast ben ik opgeleid tot en werkzaam als apotheker en heb ik ook altijd interesse gehad in de alternatieve/complementaire geneeskunde. Ik leer daar steeds over bij.
Reiki is mijn weg, maar het hoeft niet de jouwe te zijn. Mocht je echter het gevoel hebben dat je er alleen niet uitkomt, maak dan eens een afspraak. Ik weet voldoende om samen met jou jouw weg te kunnen gaan zoeken.

Natuurlijk ben ik ook bereikbaar voor iedereen die puur geinteressseerd is in reiki of zelf al reiki heeft. Ik vind het heerlijk om met Reiki te werken en deel dit graag. Hoe meer reiki-beoefenaars, hoe beter de wereld wordt!